Catalina Lupascu: "Ne uitam la sediul Prefecturii, de parca am ajuns pe vremea Partidului Comunist Roman". Vezi ce invitatie i-a facut lui Eugen Turcanu!

Viceprimarul Catalina Lupascu spune ca gestul facut, marti dimineata, de Eugen Turcanu nu este deloc exagerat si ca primarul si consilierii PSD trebuie sa se supuna majoritatii din Consiliul Local.

Lupascu vrea sa-l invite pe noul viceprimar Eugen Turcanu in biroul sau, ca sa nu mai stea in fata Primariei, asa cum a facut astazi. Ea a precizat ca oricum cei doi vor imparti cultura, asa ca pot imparti si biroul.

"Nu mi se pare deloc exagerat gestul domnului Eugen Turcanu. Cu siguranta ii voi face o invitatie sa vina la mine in birou, pentru ca din declaratiile domnului primar, am inteles ca va imparti cu mine cultura. Majoritatea consilierilor locali doresc ca domnul Eugen Turcanu sa fie viceprimar si cu toate astea ne uitam la sediul Prefecturii, de parca am ajuns pe vremea Partidului Comunist Roman, cand nu mai stiu cum se numea acel domn care avea toate functiile din judet si toata lumea astepta binecuvantarea acestuia. Cred ca am depasit acest moment. Avem 25 de ani de democratie. Acesti tineri din Primarie ar trebui sa inteleaga ca suntem intr-un exercitiu democratic", a declarat Catalina Lupascu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...

Razii de amploare, noaptea trecută, în Botoșani. Peste 50 de sancțiuni, un șofer drogat a fost scos din trafic! (Foto)

astăzi, 10:26

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor de investigații criminale, a polițiștilor rutieri, a celor din cadrul subunităților de poliție și a jandarmilor și po...

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...