Catalina Lupascu: "Imi doresc din tot sufletul ca parintii sa nu aiba deficit de buget pentru a face cadouri cadrelor didactice"

Catalina Lupascu: "Imi doresc din tot sufletul ca parintii sa nu aiba deficit de buget pentru a face cadouri cadrelor didactice"
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean fac un apel la parinti, dar si la cadre didactice, ca in acest an sa fie stopate acele practici prin care se strang bani pentru a se oferi cadouri profesorilor, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Catalina Lupascu, inspector general adjunct al ISJ, sustine ca daca elevii vor sa ofere o mica atentie de sarbatori, aceasta poate fi una simbolica, si care sa nu afecteze bugetul familiei.

"Avand in vedere ca ne aflam in perioada sarbatorilor de iarna, fac un apel atat la parinti, cat si la cadrele didactice, in sensul in care parintii sa nu faca ceea ce se mai intampla in invatamantul nostru, se mai strang sume de bani sau se acorda cadouri substantiale cadrelor didactice. Sunt convinsa ca si colegii mei vor face front comun in a stopa aceste practici vechi, din pacate. Esentialul este ca in aceasta perioada sa avem o reactie a parintilor, in sensul in care daca doresc sa ureze sarbatori fericite cadrului didactic, pot apela la lucruri simbolice, la flori. Imi doresc din tot sufletul ca in acest an parintii sa nu aiba deficit de buget pentru a face cadouri cadrelor didactice", a spus Catalina Lupascu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
23

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
33

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
402

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...