Catalina Lupascu nu crede ca va ramane fara atributii in CJ, dupa ce a lipsit de la ultima sedinta!

Catalina Lupascu nu crede ca va ramane fara atributii in CJ, dupa ce a lipsit de la ultima sedinta!

 CATALINA LUPASCU, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Catalina Lupascu, considera ca solicitarea consilierului judetean Cristian Achitei, din plenul ultimei sedinte, de a li se lua atributiile celor doi vicepresedinti, a fost doar o reactie de moment.

"Nu ni s-au luat atributiile, nu cred ca va fi vorba de asa ceva, avand in vedere ca pentru presedinte ar fi si foarte greu sa aiba in coordonare toate institutiile aflate la nivelul Consiliului Judetean. Cred ca a fost o reactie de moment, avand in vedere ca la sedinta extraordinara au fost prezenti doar cei din PDL si PRM. Am informat plenul Consiliului Judetean, in ziua respectiva am fost la serviciu, am depus un raspuns la convocarea presedintelui Consiliului Judetean, dupa care am avut un deces in familie si am mers la inmormantare", a spus Catalina Lupascu, vicepresedintele Consiliului Judetean.

In sedinta extraordinara de Consiliu Judetean de pe 17 ianuarie, consilierul judetean Cristian Achitei i-a atacat dur pe cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, Catalina Lupascu si Mihai Arosoaie, care au absentat de la sedinta.

Democrat-liberalul a spus ca acestia nu aveau de ce sa absenteze, in conditiile in care locul lor de munca este la Consiliului Judetean, si a cerut ca pentru ziua de marti sa nu fie platiti.

Totodata, Achitei i-a solicitat presedintelui Consiliului Judetean sa le retraga atributiile celor doi vicepresedinti.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
208

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
39

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
60

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...