Cătălina Lupaşcu, despre reorganizarea DSPSA: "Ar fi necesitat discuţii la nivelul Primăriei!"

Consilierii locali ai PNL vor avea, vineri, o discuţie pe marginea proiectului de hotărâre pe care l-a iniţiat primarul Ovdiu Portariuc, care îşi doreşte reorganizarea Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement.

Viceprimarul Cătălina Lupaşcu a spus că a aflat din presă despre această intenţie şi spune că normal ar fi fost ca astfel de lucruri să fie discutate în cadrul Primăriei, cu toţi factorii implicaţi.

"Colegii mei vor primi mapa în care se va regăsi şi acest proiect. Au termen ca până mâine să analizeze acest proiect de hotărâre şi vom avea o discuţie, urmând ca în şedinţa de Consiliu Local fiecare consilier să îşi asume votul pe care îl va da privitor la acest proiect de hotărâre. E destul de ciudat să asisţi la declaraţii de presă pentru că până la ora actuală nu a fost o discuţie în interiorul Primăriei, aşa cum ar fi fost normal, de asta am anumite reţineri, având în vedere că noi nu am văzut materialul justificativ care stă la baza acestui proiect de hotărâre. Dacă s-ar fi dorit o reorganizare în cele mai bune condiţii, cred că ar fi necesitat discuţii la nivelul Primăriei, cu toţi factorii, astfel încât să se ia o decizie bună. Dacă se doreşte a se lua o decizie pe picior, din dorinţa de a merge către o persoană, cred că e o falsă problemă", a spus Cătălina Lupaşcu.

Pe de altă parte, Ovidiu Portariuc susţine că proiectul cu care vine are ca scop eficientizarea activităţii la DSPSA.

"Noi acum aprobăm un calendar, nu reorganizarea, ci calendarul care înseamnă evaluare, inventariere, patriomoniu, după care se face un studiu de oportunitate, iar în 28 februarie vom vota acel studiu şi acea reorganizare", a spus Ovidiu Portariuc.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...