Catalina Lupascu a motivat absentele colegilor sai de la sedinta CJ!

Catalina Lupascu a motivat absentele colegilor sai de la sedinta CJ!

CATALINA LUPASCU, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani

Consilierii judeteni PNL, absenti la sedinta extraordinara din cauza ca nu au putut lipsi de la serviciu! Cel putin asa a motivat Catalina Lupascu gestul colegilor sai de partid de a nu veni la sedinta in care s-a votat rectificarea negativa a bugetului CJ.

"Avem trei cadre didactice care nu pot lipsi de la ore, iar domnul Epuras a anuntat ca nu poate veni. Domnul Liviu Alexa e pe teren in timpul serviciului, cu el sunt deja probleme legate de serviciu chiar la sedintele ordinare. Doamna Marandiuc este plecata din localitate", a motivat vicepresedintele CJ Botosani, liberala Catalina Lupascu, absenta consilierilor judeteni de la sedinta extraordinara a Consiliului Judetean de joi, in care s-a votat proiectul privind rectificarea negativa a judetului Botosani.

Catalina Lupascu, singura reprezentanta PNL la sedinta extraordinara, a facut precizarea ca a votat impotriva rectificarii negative, intrucat a tinut sa isi mentina punctul de vedere exprimat in urma cu cateva zile.

"Nu putem si partasi la ce se intampla la CJ. Domnul presedinte imbraca in cuvinte frumoase aceste rectificari bugetare, in schimb nu a fost doar o diminuare de 25% din fondul de salarii si de 20% de la partea de cheltuieli, ci au fost luati bani din bugetul judetean. Botosaniul nu e totusi un judet bogat. Ma gandesc care este strategia Guvernului privind aceste zone ale tarii", a spus Catalina Lupascu.

Proiectul privind rectificarea negativa a bugetului a trecut la limita, dupa ce luni el a cazut cu "sprijinul" consilierilor PSD si PNL. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
443

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
147

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
417

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...