Catalin Flutur: "Toate au incremenit in 2012. Ceea ce fac cei de la PSD sunt contractele lasate de noi"

Catalin Flutur: "Toate au incremenit in 2012. Ceea ce fac cei de la PSD sunt contractele lasate de noi"
  Presedintele organizatiei judetene a PDL Botosani, Catalin Flutur, a fost primul democrat-liberal care a luat cuvantul la intalnirea de la Teatrul Mihai Eminescu.

In discursul sau, liderul PDL Botosani le-a vorbit celor prezenti despre "cât rău au făcut până acum cei din USL pentru români".

Flutur a facut si o gluma, spunand ca baloanele care s-au spart in sala sunt social-democratii care dispar unul cate unul.

 “Au pocnit cativa PSD-isti, vad ca au mai ramas cativa si pe zi ce trece o sa fie tot mai putini. Acesta este USL-ul. Au un mesaj: “Romania merita mai mult" si isi pun capul ba lui Ponta, ba lui Portariuc. Gura pacatosului adevar graieste. Romania merita mai mult, iar acel mai mult nu poate fi decat PDL. Am intrat din nou in batalie, am discutat cu fiecare in parte si am spus de ce trebuie ca PDL sa scoata un scor cat mai mare la aceste alegeri si sa dea presedintele tarii in noiebmrie", a spus Catalin Flutur.

Presedintele democrat-liberalilor botosaneni a facut referire si la activitatea europarlamentarilor PDL de pana acum, spunand ca echipa care lupta pentru un loc in Parlamentul European este cea mai buna.

“PDL este partidul care a dus Romania in Europa prin munca ministrilor nostri destoinci. Intrarea in UE pentru noi a fost un lucru hotarator pentru dezvoltarea tarii. Am reusit sa schimbam si fata orasului si fata judetului, dar toate s-au oprit in 2012, au incremenit,  ceea ce fac ei acum e ceea ce am lasat noi, contractele lasate de noi. Noi suntem cei care ducem in Europa cea mai buna echipa. Am avut cea mai buna echipa si pana acum pentru ca europarlamentarii nostri au scos 60 de legi, cei ai USL au scos 38. Echipa pe care o vom trimite la Bruxelles stim sigur ca va munci cu acceasi determinare pentru Romania dar depinde de noi pe cati trimitem acolo", a mai spus Flutur.

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
211

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
201

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
291

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...