Cătălin Flutur: "Cred că două partide de opoziţie se pot înţelege mai bine, decât un partid de opoziţie şi unul aflat la putere"

Democrat-liberalii vor stabili săptămâna viitoare dacă încheie o alianţă sau un acord de colaborare cu PNL-ul, după ce liberalii au ieşit marţi seară de la guvernare.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Botoşani, Cătălin Flutur, crede că o astfel de colaborare ar fi mai productivă între partidele din opoziţie, decât între un partid din opoziţie şi unul aflat la putere.

“Eu am fost deschis la discuţii cu totată lumea, întotdeauna. Deocamdată, nu putem vorbi de formarea unor majorităţi. Dacă aseară, în delegaţia permanentă PNL s-a decis ca la nivel de organizaţii locale fiecare îşi alege drumul, luni noi vom avea un Colegiu Director pentru că noi suntem un partid democrat şi acolo ne vom stabili linia partidului. Suntem şi disciplinaţi şi organizaţi. Vom discuta şi vom şti ce facem ulterior. PNL dacă a ieşit de la guvernare a intrat în opoziţie . Suntem două partide de opoziţie care cred că se pot înţelege mai bine decât un partid de la putere şi unul de opoziţie", a declarat Cătălin Flutur.

Flutur a mai spus că decizia ce se va lua la Bucureşti va fi întărită cu o decizie a structurilor de conducere ale PDL de la nivel local, respectiv Birourile Politice Judeţene şi grupurile de consilieri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...