Catalin Flutur: "Cei de la minister sunt incantati ca va fi un Aqua Parc la Botosani!"

Catalin Flutur: "Cei de la minister sunt incantati ca va fi un Aqua Parc la Botosani!"

 Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani  

In aceeasi zi in care se da drept sigura sistarea lucrarilor la bazinul de inot didactic din Parcul Mihai Eminescu, un alt obiectiv este prezentat cu mult optimism de catre primarul Catalin Flutur: Complexul Aqua Parc din zona Cornisa!

Edilul-sef al municipiului Botosani este sigur ca Ministerul Dezvoltarii Regionale va acorda toti cei 17,5 milioane euro pentru amenajarea Complexului Aqua Parc in zona Cornisa, primind informatii ca reprezentantii ministerului sunt incantati de acest proiect. Dupa realizarea proiectului, in opinia primarului, "Botosaniul va deveni un centru de atractie macar pentru ceea ce inseamna Moldova".

"Ceea ce este foarte sigur e ca in doua saptamani vom semna cele cinci proiecte de pe Axa I, va veni un secretar de stat la Botosani. Daca spuneam ca 99,8 % sunt convins pe zona de agrement, acum am confirmarea clara de finantare la acest proiect, fiind cu proiectul tehnic in verificare. Chiar sunt incantati cei de la minister ca va fi un Aqua Parc la Botosani, iar eu cred ca Botosaniul va deveni un centru de atractie macar pentru ceea ce inseamna Moldova. Stiti ca eu nu vorbesc aiurea, cand spun ca se face ceva, se face. Ca bonus, avem siguranta de 90% ca vom primi banii pentru reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu, in valoare de 5 milioane euro", a spus Catalin Flutur prumarul municipiului Botosani.

Cele cinci proiecte de pe Axa I, ce vor fi semnate cand va sosi secretarul de stat din cadrul ministerul Dezvoltarii Regionale la Botosani, sunt cu privire la parcurile din municipiul Botosani, inelul principal de strazi, pietonalele si parcarea subterana, centrul socal din Parcul Tineretului si siguranta cetateanului cu supravegherea orasului.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
130

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
253

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
172

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...