Cătălin Flutur: “Finalul de mandat al domnului primar îl va prinde fără nicio locuinţă finalizată. Era clar o gogoriţă"

Fostul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, este convins  că la finalul mandatului actualului edil-şef, Ovidiu Portariuc, niciuna dintre cele peste 1.000 de locuinţe promise de acesta în campania electorală nu va fi finalizată.

Flutur susţine că un astfel de proiect este de durată, în condiţiile în care la ora actuală nici nu se ştie care este sursa de finanţare pentru realizarea unei astfel de investiţii şi nici dacă Botoşaniul va primi fonduri pentru construcţia de noi locuinţe ANL.

“Se observă o diferenţă foarte mare de la ce se spune la fapte, de la promisiuni şi la ceea ce se întâmplă. În momentul în care domnul primar spunea că va construi 1.100 de locuinţe ieftine, pentru tineri, din împrumuturi bancare, era clar o gogoriţă din start. Faptul că suntem în februarie 2015 îmi spune un lucru foarte cert: finalul de mandat al domnului primar îl va prinde fără nicio locuinţă  finalizată. Nu ştim care este bugetul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, nu ştim dacă Botoşaniul va fi inclus pe această listă, nu ştim când vor începe lucrările iar din momentul în care vor începe nişte lucrări minim un an şi jumătate, doi ani, îţi trebuie pentru a le finaliza şi spun asta din experienţă, pentru că ştiu cât de greu se construieşte un cartier de genul acesta", a declarat Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta