Catalin Flutur despre "alianta raului" din Consiliul Local: "Eu cred ca a fost o alianta a binelui. Mereu am incercat sa fac bine pentru Botosani"

Catalin Flutur despre "alianta raului" din Consiliul Local: "Eu cred ca a fost o alianta a binelui. Mereu am incercat sa fac bine pentru Botosani"
"Alianta raului" despre care face vorbire de ceva vreme actualul primar al municipiului Botosani in Consiliul Local, este vazuta cu alti ochi de fostul edil.

Catalin Flutur a precizat in cadrul unei conferinte de presa ca nu exista o alianta a raului la Botosani, ci dimpotriva, este o alianta a binelui.

"Tot aud ca la nivel local s-a facut o alianta a raului, spusa de cineva care nu stie ce inseamna bine. Am auzit ca PNL plus PDL au facut o alianta a raului pentru Botosani. Nu stiu ce s-a intamplat la nivel national, dar eu va garantez ca intotdeauna am incercat sa fac bine pentru Botosani. Daca unele proiecte de Consiliu Local, alea care nu respectau legalitatea si care nu erau in interesul cetatenilor din Botosani, au fost respinse de un Consiliu Local responsabil, nu inseamna ca la Botosani a fost o alianta a raului. Eu cred ca a fost o alianta a binelui pentru Botosani. Au fost niste declaratii spuse din gura unui domn, vremelnic intr-o functie, care probabil multe dintre ele nici nu le-a vazut, pentru ca stim prea bine ca sunt scrise si comandate de undeva de la Bucuresti. Vreau sa-i informez pe cetatenii municipiului Botosani ca niciodata n-am luat o decizie impotriva locuitorilor orasului, nici inainte cat am fost primar si nici dupa. Am incercat alaturi de niste colegi normali de la PNL sa oprim niste abuzuri in municipiu", a declarat Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
26

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
34

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
80

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...