Cătălin Flutur, despre numirea lui Petrache la şefia PNL Botoşani: “Este o soluţie inteligentă”

Cătălin Flutur, co-preşedinte al PNL Botoşani, va face echipă, pentru o perioadă de timp, cu liberalul Marian Petrache, care a fost numit de conducerea centrală a partidului să preia şefia interimară la Botoşani, după demisia lui Florin Ţurcanu.

Flutur îl aşteaptă pe Petrache la Botoşani şi susţine că numirea acestuia este o soluţie temporară, până când se va găsi un liberal botoşănean care să preia conducerea filialei locale.

“Este o soluţie conjuncturală, pentru o perioadă pe care nu pot să o definesc, dar nu cred că până când vor fi alegerile în PNL, în 2017. Cred că este o soluţie bună, domnul Marian Petrache este un politician cu state vechi, este secretarul general al PNL, ştie probleme de politică. Îl aştept să vină la Botoşani să începem o colaborare. E o perioadă de trecere până când vor stabili un membru al PNL de la Botoşani, pentru conducere. Probabil sunt mai multe persoane care îşi doresc lucrul acesta şi pentru a evita nişte discuţii s-a ajuns la varianta domnului Petrache. Cred că este o soluţie inteligentă, pentru moment", a declarat Cătălin Flutur.

Marian Petrache este preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov şi preşedinte al filialei locale a PNL din acelaşi judeţ. 

 

Spune-ne opinia ta