Catalin Flutur despre demersurile primarului privind corectia financiara de 3 milioane de euro: "Sa se intoarca acasa, s-a dus degeaba"

Dupa ce primarul Ovidiu Portariuc a declarat, in urma cu cateva zile, ca pleaca in weekend la Bucuresti sa rezolve problema corectiei financiare de 3 milioane de euro lasate municipalitatii de administratia condusa de fostul primar Catalin Flutur, fostul edil a spus ca merge la Bucuresti degeaba.

Liderul PDL precizat ca municipalitatea nu va plati nici un leu si asta pentru ca Guvernul USL a adoptat niste ordonante prin care lamureste aceste probleme, ordonante facute la insistentele baronilor PSD din tara, care au avut corectii financiare aplicate de Comisia European mult mai mari decat are municipiul Botosani.

"Daca a plecat spre Bucuresti sa rezolve problema celor 3 milioane de euro, sa se intoarca pentru ca s-a dus degeaba. O sa va spun si de ce s-a dus degeaba. Guvernul USL, in care mai marii partidului, domnul Dragnea, domnul Nechita, domnul Mazare, domnul Oprisanu, sunt oamenii care au primit cele mai mari corectii financiare, plecand de la niste greseli sistemice, a dat trei Ordonante de Guvern care spun clar ca acesti bani vor fi platiti de statul roman. Nu inteleg cu cine se va lupta domnul Portariuc? A zis ca se lupta pentru banii municipiului. In momentul de fata nu are cu cine sa se lupte. Eu va garantez ca municipalitatea nu va plati nici un leu in plus.", a declarat Catalin Flutur.

Acesta a adaugat ca atunci cand s-au facut niste proiecte totul era in regula si a primit acceptul de la trei organisme ale statului, iar mai apoi cei de la Uniunea Europeana au invocat niste directive.

"In momentul in care am avut un proiect, am intrebat daca este bine si am avut trei organisme (SEAP, ANRMAP şi UCEVAP) ale statului care au spus: DA, ESTE BINE. Ulterior cei de la Comisia Europeana au invocat niste directive si s-a ajuns in toata tara la aceste probleme", a mai spus Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...

Campioană primită acasă cu aplauze! ”Suntem mândri și recunoscători!” (Foto)

astăzi, 08:43

Joi, 26 septembrie, la Primăria Darabani, Andrada Moroșanu a primit recunoașterea comunității, nu doar prin aplauze și cuvinte, ci și printr-o plachetă de excelență și promisiunea unui titl...