Catalin Flutur a anuntat ca va candida pentru presedintia PDL Botosani!

Catalin Flutur a anuntat ca va candida pentru presedintia PDL Botosani!

Catalin Flutur

FLUTUR: "Imi este foarte frica sa nu vina cineva care sa nu se gandeasca la tara, ci doar la interesele personale".

La peste patru luni de cand si-a depus demisia din functia de presedinte al organizatiei PDL Botosani, perioada in care partidul a functionat fara conducere, Catalin Flutur anunta ca este gata sa preia din nou fraiele formatiunii politice care l-a propulsat si in functia de primar.

"Lunea viitoare se va rezolva cu certitudine problema conducerii la nivelul organizatiei PDL Botosani. A fost ceva mai important, de asta s-a amanat in aceasta saptamana. Va fi un Comitet de Organizare si Desfasurare a Alegerilor (CODA) care va avea o componenta aproximativ egala cu membrii ce constituie acum BPJ, persoana care va fi desemnata va avea atributii de presedinte pana la alegerile interne", a spus Catalin Flutur, care pe 17 mai 2010 anunta ca demisioneaza din fruntea PDL asumandu-si in acest fel rezultatul dezastruos pe care partidul pe care l-a condus il obtinea la alegerile prezidentiale.

Chiar daca in decursul celor patru luni au fost vehiculate cateva nume care ar fi gata sa preia conducerea, printre acestea cel mai des amintit fiind cel al lui Dan Humelnicu, niciodata nu s-a pus serios in discutie aceasta problema, Catalin Flutur fiind singurul care, in fapt, a condus partidul. 

Flutur a precizat ca este gata sa isi asume in continuare functia, urmand ca decizia sa se ia in cursul saptamanii viitoare.
 
"Daca as fi ferm convins ca ceea ce se intampla acum in Romania e din cauza celor 9 luni de guvernare PDL, probabil m-as gandi sa nu mai candidez. Daca as considera ca altcineva poate sa faca mai bine pentru tara m-as mai gandi. In schimb, imi este foarte frica sa nu vina cineva care sa nu se gandeasca la tara, ci doar la interesele personale. E asa de usor de a vorbi de pe margini si de a da solutii! Eu cred in maturitatea politica a celor care vor face paete din CODA si vor decide ce este mai bine", a spus Catalin Flutur. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
13

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Patrichie, Episcopul Prusei şi cei împreună cu el

astăzi, 08:04
17

Sfântul Patrichie a trăit în secolul al 4-lea după Hristos şi a fost Episcop în Prusa. Acest oraş avea izvoare de ape fierbinţi şi era situat pe malul dinspre Asia al Mării Ne...

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...