Cătălin Buhăianu, alături de social-democraţi la mitingul de la Dumbrăveni

Cătălin Buhăianu, alături de social-democraţi la mitingul de la Dumbrăveni
Printre participanţii la mitingul electoral de la Dumbrăveni, din judeţul Suceava, la care a fost prezent, vineri, dupa vizita de la Botoşani, premierul şi preşedintele PSD, Victor Ponta, s-a numărat şi fostul democrat-liberal Cătălin Buhăianu.

Acesta nu a participat la acţiunile din Botoşani, dar a ajuns la Dumbrăveni la câteva minute după Ponta şi liderii PSD din Botoşani şi Suceava.

 Buhăianu nu a intrat în primăria din Dumbrăveni, ci s-a îndreptat direct spre scena amplasată în imediata apropiere a instituţiei.

În urmă cu câteva luni, Cătălin Buhăianu a renunţat la cariera de diplomat, fiind numit director adjunct al Complexului Sportiv Naţional Lia Manoliu pe vremea când la Ministerul Tineretului şi Sportului era social-democratul Nicoale Bănicioiu, în prezent ministru al sănătăţii.

La mitingul electoral din judeţul vecin a luat parte şi o pleiadă de directori de instituţii social-democraţi, dar şi primari din judeţul Botoşani.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie transportată la spital în urma unui accident produs pe o stradă din Botoșani! (foto)

astăzi, 15:15
97

O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier produs pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, luni după-amiază. În eveniment au fost implicate două autoturisme.La...

Opt polițiști de penitenciare au depus jurământul de credință la Botoșani! (foto)

astăzi, 15:02
59

Bine pregătiți, motivați, dedicați profesiei și statutului, încă 8 colegi au pășit alături de echipa Penitenciarului din Botoșani ca polițiști de penitenciare definitivi, încep...

Tragedia de duminică: Botoșăneanul care a murit trebuia să fie cavaler de onoare la nunta prietenilor săi, morți și ei în accident!

astăzi, 14:41
914

Ionela B. și George V. se aflau pe una dintre cele două motociclete, iar cavalerul lor de onoare, Irinel S., pe o alta. Ionela și George erau originari din Galați, iar Irinel dintr-un sat din jude...