Catalin Bordea, platit cu 600 de euro pentru jumatate de ora de program obscen in fata elevilor suceveni!

Catalin Bordea, platit cu 600 de euro pentru jumatate de ora de program obscen in fata elevilor suceveni!

 CATALIN BORDEA  

Invitat vineri seară la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic "Dimitrie Cantemir" din Suceava, actorul botoşănean Cătălin Bordea a scos pe gură numai vulgarităţi şi le-a vorbit spectatorilor, majoritatea minori, murdar, cu referire la sex, şi i-a îndemnat să-şi trăiască viaţa, adică să bea şi să fumeze, dar să nu amestece iarba cu alcoolul.

Timp de mai bine de jumătate de oră, de pe scena Casei de Cultură din Suceava, Cătălin Bordea a folosit un limbaj obscen, cu referire sexuală explicită, fără ca cineva dintre organizatori să ia atitudine şi să-l oprească, în timp ce publicul, prin atitudine şi aplauze, îl încuraja şi mai mult pe invitat să se producă, scrie Monitorul de Suceava.

Organizatorii balului spun că Bordea a fost atenţionat să folosească un limbaj decent, însă nu a făcut-o.

Directorul Colegiului Economic, Corneliu Romaşcu, s-a întâlnit ieri în şedinţă cu toată echipa organizatorică a balului pentru a cere explicaţii referitoare la prestaţia invitatului. Acesta a declarat că "ce mi-au explicat ei este că Bordea a fost adus la cererea elevilor. În prealabil s-a luat legătura cu impresarul lui, cu el personal, şi s-a convenit ca în prestaţia sa să nu apară cuvinte vulgare. A fost de acord, a fost plătit înainte, însă, din păcate, în momentul în care a intrat pe scenă nu a mai respectat nimic din ce s-a discutat".

Directorul Romaşcu a mai precizat că a vrut să oprească spectacolul, însă s-a temut de reacţia sălii, care-l aplauda pe Bordea.

600 de euro pentru jumătate de oră de cuvinte porcoase, în faţa a sute de minori

Organizatorii balului au spus că "şi cu o oră înainte de spectacol, în prezenţa unui număr mare de colegi şi elevi, am mai discutat această problemă şi m-a asigurat că totul va fi în limitele decenţei". Ce a fost însă pe scenă numai în limitele decenţei nu s-a încadrat, iar Eugenia Trufin a declarat că a încercat să-l atenţioneze pe Bordea din culise chiar în timp ce acesta era în spectacol. "Chiar şi în timpul spectacolului, eu şi colegele mele, când am văzut că lucrurile iau o altă turnură, am încercat să-l oprim, să-i atragem atenţia, însă a fost imposibil", a spus consilierul educativ Eugenia Trufin.

În concluzie, Bordea a venit pe scenă, a spus ce a ştiut el să spună, nimeni nu l-a oprit, nimeni nu e vinovat, şi-a luat "onorariul" de 600 de euro, s-a urcat în avion, pentru că a avut pretenţia să fie dus şi adus cu avionul, şi a plecat la Bucureşti.  

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
17

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
30

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
23

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...