Cat castiga sefii institutiilor de cultura din Botosani!

Cat castiga sefii institutiilor de cultura din Botosani!

 Memorialul Ipotesti  

Veniturile lunare ale unui vicepreşedinte CJ nu depăşesc 4.000 de lei net, pe când drepturile salariale ale unui contabil-şef de la Biblioteca Judeţeană ajung la aproape 5.000 de lei.

Atât directorul coordonator al Muzeului Judeţean, Lucica Pârvan, cât şi managerul Bibliotecii Judeţene, Cornelia Viziteu, primesc lunar 4.700 de lei.

Şeful Rapsozilor Botoşanilor, Ioan Cobâlă, încasează 4.900 de lei, în timp ce Victor Hreniuc (Şcoala Populară de Arte) şi Ion Ilie (Centrul de Creaţie) primesc 4.200 de lei.

Cel mai bine plătit director din domeniul cultural este Miluţă Jîjîie de la Memorialul Ipoteşti, care primeşte 5.600 de lei pentru o lună.

Sursa: Monitorul de Botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
192

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
244

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
878

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...