Câştigătorii concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

În calitate de câştigători ai etapei judeţene, echipajul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al comunei Cordăreni şi cel al S.C. Modern Calor S.A vor reprezenta judeţul Botoşani la faza interjudeţeană a concursului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a organizat sâmbâtă, 11 iunie 2011, pe stadionul Brazi din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.
           
La start s-au aliniat 6 echipaje formate din membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Şendriceni, Cordăreni, George Enescu, Ibăneşti, Văculeşti, Pomârla.
           
Concursul a constat în susţinerea a trei probe practice, respectiv pista cu obstacole, ştafeta de 4 x 100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie.
           
În urma desfăşurării competiţiei, locul I a fost obţinut de echipajul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al comunei Cordăreni. Pe a doua treaptă a podiumului a urcat echipajul din comuna Ibăneşti, iar pe cea de-a treia, serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă din comuna Văculeşti.

Câştigătorii au primit premii, cupe şi diplome. Pentru spiritul de echipă de care au dat dovadă în timpul desfăşurării concursului, echipajele din comunele George Enescu şi Pomârla au obţinut Cupa "Fair Play".

Serviciile private pentru situaţii de urgenţă au fost reprezentate de U.T. 315 A.N.R.S. Bucecea şi Modern Calor, pe locul întâi clasându-se serviciul privat al S.C. Modern Calor S.A.            

În calitate de câştigători ai etapei judeţene, echipajul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al comunei Cordăreni şi cel al S.C. Modern Calor S.A vor reprezenta judeţul Botoşani la faza interjudeţeană a concursului.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
233

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
276

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
184

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...