Câştigătorii concursului de desen tehnic, organizat la Liceul Dimitrie Negreanu

Câştigătorii concursului de desen tehnic, organizat la Liceul Dimitrie Negreanu
 Joi, 9 aprilie, în cadrul programului Să ştii mai multe, să fii mai bun!, s-a desfăşurat cea de-a patra ediţie a Concursului Judeţean la Desen Tehnic organizat la Liceul Dimitrie Negreanu Botoşani.

La concurs au participat elevi ai claselor a IX-a şi a X-a, de la licee cu profil tehnic, domeniul mecanică, din Botoşani.

Probele de concurs au avut la bază programa şcolară, dar elevii au avut de rezolvat doar aplicaţii practice la Desen tehnic.

Elaborarea subiectelor şi evaluarea lucrărilor a fost realizată de cadre didactice de la licee care nu au avut elevi în concurs.

S-au remarcat următorii elevi de la clasa a IX-a: Apetrăchioaie Alexandru-Florin (Premiul I) de la Liceul Tehnologic Petru Rareş Botoşani – prof. Ioan Mardare, Ungureanu Andrei (Premiul al II-lea) de la Liceul Dimitrie Negreanu Botoşani – prof. Constantin Corduneanu şi Apetrei Vlăduţ (Premiul al III-lea) de la Liceul Tehnologic Petru Rareş Botoşani – prof. Ioan Mardare.

La clasa a X-a, premiile au fost obţinute de: Rotariu Costel (Premiul I) de la Liceul Dimitrie Negreanu Botoşani – prof. Constantin Corduneanu, Patatu Bogdan-Dumitru (Premiul al II-lea) şi Vărvăruc Eusebiu-Alexandru (Premiul al III-lea) de la Liceul Tehnologic Petru Rareş Botoşani – prof. Maria-Mihaela Popescu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
60

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
134

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
134

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...