Câştigătorii aplicaţiei City Report- 10 telefoane şi 10 tablete! FOTO

Câştigătorii aplicaţiei City Report- 10 telefoane şi 10 tablete! FOTO
Numele a 179 de botoşăneni au intrat miercuri în extragerea organizată de conducerea Primăriei Botoşani pentru câştigarea a zece telefoane mobile şi a zece tablete.

Extragerea a avut loc în prezenţa primarului Ovidiu Portariuc şi a viceprimaruluI Cosmin Andrei. Cei 179 de botoşăneni sunt cei care au descărcat aplicaţia City Report, prin care pot face sesizări primăriei în privinţa unor probleme edilitare şi care au notificat diverse neajunsuri în municipiul Botoşani.

"Vom face o extragere alternativă, telefon- tabletă, folosind un site renumit care generează numele aleatorii, de la 1 la 179", a anunţat viceprimarul Andrei, site-ul folosit fiind random.org.

În urma extragerilor, câştigătorii telefoanelor sunt: Ştefănica Tucă, Petru Iulian Alexandrescu, Marian Dumitru Cristescu, Anda Dumitriţa Barbălată, Minah Dănuţ Zaharia, Roxana Arnăutu, Simona Maria Atănăsoaiei, Alexandru Galan, Sergiu Leonte.

Câştigătorii tabletelor sunt: Mitică Ungur, Marinela Monica Rogalschi, Constantin Marian Toader, Bogdan Bogdan, Gică Hrişcu, Ilie Mateiuc, Sanda Carolina Coroliuc, Sorin Atănăsoaiei, Iulian Teodorescu, Andreea Nicolau.idiu Po

Primarul Ovidiu Portariuc a anunţat că premiile pot fi ridicate de către câştigători joi, începând cu ora 11, de la sediul Primăriei. De asemenea, oficialul a anunţat că tabletele şi telefoanele au fost oferite de sponsori- agenţi economici, însă nu a putut preciza valoarea sponsorizării.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
307

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
443

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
574

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...