Casa unui botosanean, salvata de pompierii suceveni dupa ce fiul proprietarului a dat foc intentionat!

Casa unui botosanean, salvata de pompierii suceveni dupa ce fiul proprietarului a dat foc intentionat!
Pompierii militari, angajaÅ£i ai Gărzii de intervenÅ£ie Siret, au intervenit în miezul nopÅ£ii pentru salvarea a ce se mai putea dintr-o gospodărie botoşăneană cuprinsă de flăcări, după ce fiul proprietarului a pus focul intenÅ£ionat!

Apelul de ajutor a venit în noaptea de luni spre marÅ£i, din localitatea CândeÅŸti, pompierii deplasându-se în zonă cu două autospeciale de stingere ÅŸi găsind incendiată o casă cu patru camere ÅŸi două holuri.

Focul se manifesta violent aÅŸa că angajaÅ£ii ISU au fost nevoiÅ£i să se lupte aproximativ trei ore cu pârjolul care, conform presei sucevene, cuprinsese întreaga locuinţă.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că incendiul a fost provocat intenţionat de către fiul proprietarului, care a folosit sursa de aprindere după o ceartă cu tatăl său.

Pompierii au salvat restul anexelor gospodăreÅŸti, iar cazul a fost preluat de către poliÅ£iÅŸti în vederea continuării cercetărilor.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
4

PreÈ™edintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să È›inem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
52

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
54

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...