Casa Dulce in colaborare cu Floraria Azaleea va invita in perioada 26-28 aprilie la cea de-a 4-a expozitie “de produse pentru nunti si alte evenimente speciale” din viata dumneavoastra.

Casa Dulce in colaborare cu Floraria Azaleea va invita in perioada 26-28 aprilie la cea de-a 4-a expozitie “de produse pentru nunti si alte evenimente speciale” din viata dumneavoastra.
 Vedeta expozitiei pentru anul 2013 este dantela, fie ea comestibila, facuta  dintr-o pasta speciala in modele si culori diverse, fie din material textile. Torturile devin astfel mult mai feminine si mai cochete.



Anul acesta in tendinta sunt tot torturile supraetajate, fie ele rotunde sau patrate, asezate pe suporturi in diferite modele. La solicitarile clientilor si bazandu-ne pe vasta noastra experienta  incercam sa realizam modele noi, in combinatii cromatice diverse avand gusturi  specifice  de fructe, ciocolata, caramel, vanilie etc.





Pentru decoruri sunt folosite flori din martipan, facute cu maiestrie de cofetari,  flori de primavara, orhidee, crini, trandafiri etc , precum si modele noi de frunze, cum ar fi cea de iedera. Nu vor lipsi fluturasii, atat din martipan, cat si din vafa de napolitana.

In ceea ce priveste culorile, s-a folosit o gama mai variata, de la roz la bleu, de la albastru inchis la rosu inchis, si nelipsitul alb care invoca puritatea.

Vor fi date spre degustare torturi  sortimente noi, cum ar fi Mon Cherry, Bonita, Pere si caramel, etc., cat si pasca la care s-a folosit ca umplutura:  branza, ciocolata si smantana.




 

 

 

 

Va asteptam cu mare drag sa ne treceti pragul pentru a va convinge de gama diversificata de torturi, prajituri, cozonaci, pasca si inghetata, sperand ca veti fi consumatorii nostri fideli. Va multumim!!!



                                                                                                                                        

 

Echipa Casa Dulce

(Material publicitar)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
707

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
331

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
97

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...