Casa de Pensii nu se poate lipsi de asistenta cercetata pentru complicitate la luare de mita!

Casa de Pensii nu se poate lipsi de asistenta cercetata pentru complicitate la luare de mita!

 Dosarele ridicate de procurori pe 28 iunie  

Brandusa Honciuc, asistenta doctoritei Liliana Teodoriu, de la Cabinetul de Expertiza medicala din cadrul Casei Judetene de Pensii Botosani, a fost rechemata din concediul de odihna, fiind necesara prezenta ei la lucru. Mai exact, spune directorul CJP, asistenta va trebui sa faca ordine in dosare!

Asta chiar daca, in urma cu o saptamana, directorul Casei de Pensii declara ca, imediat ce asistenta se va intoarce din concediul de odihna, institutia va decide ce masuri se impun in cazul angajatei cercetata pentru complicitate la luare de mita in forma continuata.

"Doamna asistenta s-a intors la munca, luni a fost rechemata, a fost in concediu de odihna. Cabinetul de Expertiza medicala a fost desigilat, dansa se va ocupa de treburi administrative si organizatorice. Noi am primit dosarele inapoi de la Procuratura, trebuie puse in ordine, trebuie facute copii. Deocamdata nu vom lua nicio masura impotriva ei, asteptam sa vedem ce va decide instanta", a declarat Stefan Dodita, directorul Case Judetene de Pensii Botosani.

Liliana Teodoriu, cercetata pentru luate de mita in forma continuata, se afla in arest preventiv pentru 29 de zile, in dosar mai fiind cercetat, pentru complicitate la luare de mita in forma continuata, si sotul doctoritei.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
157

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
88

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
99

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...