Cartu si Sandoi, inaintea meciului cu FC Botosani: "Au un lot mai valoros ca anul trecut, dar ne vom autodepasi in partida cu ei"

Directorul tehnic al echipei CSU Craiova, Sorin Cartu, impreuna cu antrenorul Emil Sandoi, au participat la conferinta de presa organizata inaintea meciului din aceasta seara cu FC Botosani.

Cartu a precizat ca echipa sa este obligata sa inceapa bine bine acest sezon, avand in vedere ca joaca pe teren propriu si este convins ca jucatorii sai se vor autodepasi.

Este greu să fim sută la sută la primul meci, dată fiind perioada scurtă și condensată de pregătire. Nu suntem la capacitate maximă în acest moment. În opinia mea nu există antrenor care să aibă o formulă pentru forma sportivă. Pentru Botoșani reprezintă un avantaj că au evoluat deja în două meciuri oficiale deoarece intră mai repede în formă. Botoșaniul este o echipă care arată bine de la mijloc în sus. Au o agresivitate pozitivă. Am încredere în băieți că se vor autodepăși în acest meci. Suntem obligați să începem bine, deoarece aspirațiile suporterilor și ale noastre sunt mult mai mari comparativ cu sezonul precedent. Anul acesta obiectivul este clar: pentru prima etapă ne dorim calificarea în play-off, care să ne permită să ne gândim la o cupă europeană“, a declarat Sorin Cartu, conform site-ului oficial al clubului.

In schimb, antrenorul Emil Sandoi este contient ca FC Botosani s-a intarit mult fata de sezonul trecut, cu rezerve ca pot face diferenta.

Stăm foarte bine la capitolul omogenitate. Băieții joacă împreună de un an, în mod normal nu ar mai trebui să existe probleme în această privință. În plus, am transferat un jucător bun. Popov și-a demonstrat valoarea în amicale și sunt convins că o va face și în partidele oficiale. Este important cum vom începe campionatul, o competiție de lungă durată. Acum pretențiile au crescut, iar în primele meciuri vom întâlni 4 echipe bune ale Ligii 1. Ne dorim un debut bun, iar apoi să continuăm cu o serie ca în sezonul trecut. Mă bucur pentru calificarea lor, îi felicit. A fost o victorie meritată. Au un lot mai valoros față de sezonul trecut, cu jucători în avanposturi care pot pune probleme. Au o bancă bună, cu rezerve care pot face diferența. La capitolul omogenitate pe linia de fund stau mai rău. Pentru jocul cu noi mă aștept la schimbări în primul 11, față de partida din Georgia“, a spus Emil Sandoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț pentru pensionarii Casei Județene de Pensii Botoșani care își încasează pensia prin cont bancar.

astăzi, 15:13

Joi, 10 octombrie 2024, vor fi operate și validate transferurile prin intermediul Trezoreriei Botoșani, astfel că vineri, 11 octombrie, în cursul după-amiezii, vor fi alimentate conturile de...

Harieta, îngerul păzitor al lui Mihai Eminescu. „Mai am o soră, un geniu, în felul ei, cu o memorie ca a lui Napoleon!”

astăzi, 14:38

În Anul omagial al îngrijirii bolnavilor, cinstim în mod deosebit acele persoane ori instituții ce se îngrijesc de sănătatea trupească și sufletească a semenilor. Î...

(P) Săptămâna reducerilor la Castilio

astăzi, 14:26

Între 17 și 22 octombrie, Castilio te așteaptă cu reduceri spectaculoase la tot ce ai nevoie pentru renovare și redecorare. Fie că îți dorești un look nou pentru bucătărie sau ba...