Cartel ALFA filiala Botoşani - Scrisoare deschisă către botoşăneni: SUNTEM ÎN LEGITIMĂ APĂRARE!

Cartel ALFA filiala Botoşani - Scrisoare deschisă către botoşăneni: SUNTEM ÎN LEGITIMĂ APĂRARE!
TUTUROR CELOR CE SE SIMT NEDREPTĂŢIŢI, DISPERAŢI ŞI FĂRĂ SOLUŢII PENTRU A DEPAŞI GREUTĂŢILE  VIEŢII COTIDIENE, CARTEL ALFA FILIALA BOTOSANI LE ADRESEAZĂ ÎNDEMNUL DE A PARTICIPA LA MITINGUL ORGANIZAT ÎMPREUNĂ CU CELELALTE UNIUNI JUDEŢENE CE SE VA DESFĂŞURA ÎN DATA DE 01.06.2010, ORA 10.00, IN FAŢA PREFECTURII  BOTOŞANI!

Niciodată, în istoria recentă, a României, muncitorii români nu au fost arătaţi cu degetul, împroşcaţi cu mizerii şi asmuţiţi unii împotriva altora cu mai multă "pricepere" decat in aceste zile!

Guvernaţii de azi, cei care alături de toate celelalte guverne postdecembriste s-au înfruptat, timp de 20 ani, din toate bogaţiile ţării, aruncă cu dispreţ întreaga notă de plată poporului român, cel care, până acum, nu a făcut altceva decât să-i servească la masă, hrănindu-se din când în când cu resturile rămase de la aceştia! 

Şi pentru că nu vrea (nu are de unde) să plăteasca nota de plată, poporul este arătat cu degetul şi acuzat că a consumat, iar acum nu mai vrea sa plătească!

Cartel ALFA filiala Botoşani priveşte cu mânie şi disperare extraordinara manipulare la care este supus cetăţeanul român şi ne dăm seama cît este de greu să scape din vraja minciunilor cu care este învăluit!

Lumea politică este împărţită în două: buni şi răi! Nu pentru că ar exista vreo diferenţă între ei, ci doar pentru că acestea-s rolurile în care au fost prinşi de vremurile pe care le trăim! Iar noi....ne agăţăm cu disperare de fiecare mângâiere pe creştet aşteptând ca de aici să ne vină salvarea şi uitând nenumăratele lecţii ce ne-au fost servite timp de 20 de ani!

Flamanzi, huliţi şi batjocoriţi, incapabili să ne ridicăm în picioare... încercăm totuşi să ne scuturăm de căpuşele ce şi-au făcut cuibul în pielea noastră secătuindu-ne! De ce nu putem face mai mult decât atât!? Pentru că timp de 20 ani am fost otrăviţi cu sentimentul neîncrederii în noi înşine, în capacitatea noastră de a sancţiona pe cei care zilnic îşi bat joc de viaţa noastră!

Au desfinţat locuri de muncă, au tăiat întreprinderile şi le-au vândut ca fier vechi, au înstrăinat sistemul bancar, resursele de petrol, gaz, energie electrica, au înfiinţat funcţii plătite cu salarii ce pot fi clasificate ca fiind de lux până şi într-o ţară precum Elveţia şi le-au ocupat cu oameni din camarila lor! Au cheltuit zeci de miliarde pe autostrăzi invizibile şi pe turnat asfalt cu durată de viaţă până la prima ploaie! Au căpuşat sănătatea şi  învăţamântul, iar pe măsură ce ţara devenea tot mai saracă, lor le creştea valoarea conturilor şi odată cu aceasta, deveneau tot mai aroganţi, mai cinici! Ei sunt cei care ne acuză că trăim "prea bine", că nu suntem solidari cu ţara, cu nevoile ei şi ne întind nota de plată obligându-ne astfel să devenim din săraci... şi mai săraci!

Îmbătaţi de succesul campaniei de sărăcire a poporului român au uitat însa o importantă lecţie a istoriei: Un popor flamânzit este îndreptăţit sa-şi alunge conducătorii deoarece se afla... în LEGITIMĂ APARARE!
 
S-ar putea ca aceasta uitare sa-i coste foarte mult!!!
TUTUROR CELOR CE SE SIMT NEDREPTĂŢIŢI, DISPERAŢI ŞI FĂRĂ SOLUŢII PENTRU A DEPAŞI GREUTĂŢILE  VIEŢII COTIDIENE, CARTEL ALFA FILIALA BOTOSANI LE ADRESEAZĂ ÎNDEMNUL DE A PARTICIPA LA MITINGUL ORGANIZAT ÎMPREUNĂ CU CELELALTE UNIUNI JUDEŢENE CE SE VA DESFĂŞURA ÎN DATA DE 01.06.2010, ORA 10.00, IN FAŢA PREFECTURII  BOTOŞANI!

MUNCITORI, PENSIONARI, STUDENŢI ŞI ŞOMERI AI ACESTUI JUDEŢ VĂ AŞTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!
VENIŢI PENTRU CA ÎMPREUNA SA DEMONSTRAM CELOR CE NE GUVERNEAZĂ CĂ NU AM UITAT LECŢIA SOLIDARITAŢII, CA SPRIJININDU-NE UNII PE ALŢII PUTEM STA DREPŢI, FERMI ŞI FARA FRICĂ ÎN FAŢA LOR, ÎN FAŢA ZILEI DE AZI ŞI ÎN FAŢA ZILEI DE MÂINE!


Preşedinte Cartel ALFA Botoşani,
Marius Oroşanu

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
77

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
104

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
103

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...