Caravana DIN DRAGOSTE a ajuns la PNL Botosani!

Caravana DIN DRAGOSTE a ajuns la PNL Botosani!

 CORNELIU POPESCU  

Conducerea organizatiei PNL Botosani a transmis un mesaj public, prin care Corneliu Popescu este invitat sa revina in randurile partidului! Motivatia ar fi, conform comunicatului PNL, nevoia de a realiza o opozitie viabila!

Corneliu Popescu a fost exclus din partid in anul 2007, fapt la care a contribuit din plin, la momentul resprectiv, Liviu Campanu, cel care astazi recunoaste public si isi asuma excluderea fostului sau coleg. Cu toate acestea, Corneliu Popescu a continuat sa activeze in politica tot ca liberal, insa intr-o organizatie bucuresteana.

"Liberalii sunt ai partidului si pot functiona in orice organizatie. Eu, momentan, activez in organizatia Sectorului 6 Bucuresti si imi fac datoria in continuare in Consiliul Judetean Botosani, conform mandatului pe care l-am primit in 2004", preciza in momentul excluderii sale din PNL Botosani Corneliu Popescu.

"Il invit pe domnul Corneliu Popescu sa revina in randurile PNL, asumandu-mi mare parte de responsabilitate in excluderea lui de anul trecut(n.r., excluderea celor 4 membri PNL a avut loc in anul 2007)", a spus presedintele Filialei PNL Botosani, senatorul Liviu Campanu.

"De asemenea, presedintele PNL Botosani considera ca, la ora actuala, avem nevoie in partid de oameni precum Corneliu Popescu, avem nevoie in partid de toti cei care isi pot pune profesionalismul, dar si sufletul in sprijinul cauzei liberale, a mai spus Liviu Campanu", se arata in comunicatul PNL Botosani.

Liberalul Corneliu Popescu a fost mult timp la conducerea Companiei de Administrare a Fondului Piscicol, in subordinea Ministerului Agriculturii.

De la Fondul Piscicol, Popescu a incercat sa ajunga in fruntea Consiliului Judetean Botosani, insa fara succes, mai ales ca isi incercase norocul in calitate de independent!

Din ianuarie 2009, Corneliu Popescu este seful Centrului de Profit Iasi al Loteriei Romane, post obtinut in urma unui concurs sustinut la Bucuresti.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
138

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
158

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
242

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...