Caravana Cuza vine in Botosani

Caravana Cuza vine in Botosani
Caravana Cuza, formata din studenti de la diferite facultati din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, viziteaza peste 100 de licee din toata partea estica a tarii, intre 16 si 29 martie, pentru a promova oferta academica a universitatii in randul elevilor si profesorilor.

Luni, 23 martie 2009, echipa Studis, din cadrul caravanei, va fi in Dorohoi.

Membrii echipei vor prezenta şi vor raspunde la intrebari elevilor şi profesorilor de la Colegiului National Grigore Ghica, incepand cu ora 09.00.

Tot luni, echipa va ilustra oferta universitatii la Colegiul National A. T. Laurian din Botosani, de la ora 12.00. Prezentarile vor continua marti, 24 martie, la Colegiul Economic Octav Onicescu, de la ora 09.00, la Colegiul National M. Eminescu si Liceul Teoretic Nicolae Iorga, de la ora 12.00 si Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi.

Cei 38 de studenti, impartiti in 3 echipe ce au pornit pe 3 trasee diferite, vor vorbi in 111 licee din 17 judete despre facultatile si specializarile Universitatii Alexandru Ioan Cuza, taxe de admitere si scolarizare, procedura de inscriere, cazare, burse de studiu si burse in strainatate si viata de student in Iasi, la Cuza.

Traseul caravanei poate fi urmarit pas cu pas pe http://infouaic.com/caravana/, iar informatii complete privind admiterea la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi se regasesc pe www.uaic.ro.

Pentru detalii suplimentare cu privire la Caravana Cuza, contactati coordonatoarea proiectului la adresa alma.andrei@uaic.ro, sau la numarul de telefon 0232 201576.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
164

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...