Capitalul social al societății Eco-Sal va fi majorat. Vezi cu cât

Capitalul social al societății Eco-Sal va fi majorat. Vezi cu cât
  Capitalul social al societății Eco-Sal ce funcționează în subordinea Consiliului Județean va fi majorat, această majorare urmând a fi supusă dezbaterii și aprobării în ședința Consiliului Județean de săptămâna viitoare.

Potrivit proiectului de hotărâre, majorarea va fi în cuantum de 30.000 de lei, prin emiterea de noi acțiuni. În total, vor fi emise 1.485 de acțiuni, cu o valoarea nominală de 20 de lei fiecare.

Această majorare a fost solicitată de conducerea Eco-Sal, motivată de necesitatea desfășurării activității în condițiile obținerii licenței clasa I pentru serviciul public de salubrizare și a participării la procedura de atribuire a contractelor de salubrizare.

“De asemenea, Eco-Sal va participa la proceduri de atribuire a contractelor de prestări servicii privind activitatea de conservare, protejare și întreținere a bunurilor din domeniul public al județului Botoșani. Societatea Eco-Sal are în vedere și contracte de asistență pentru activități de deratizare, dezinsecție și dezinfecție derulate pe teritoriul județului Botoșani, în cursul anului 2014", se arată în expunerea de motive.

După ce Consiliul Județean va prelua, la începutul lunii mai, depozitul ecologic de la Victoria, Eco-Sal se va ocupa de paza acestui obiectiv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de dotare cu laboratoare inteligente la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani

astăzi, 17:23
20

Proiectul care se va derula în perioada 25.01.2024-19.12.2024 are o valoare totală de 702.418,70 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadru...

(P) Cum alegi tricoul perfect

astăzi, 16:15
38

Chiar dacă vremea de afară momentan nu este extrem de călduroasă, primăvara s-a instalat deja și este timpul să vorbim despre ținutele de primăvară. Fie că alegi să porți un tricou Guess,...

30 de ani de la moartea actorului din Dorohoi care a făcut istorie în teatru și film!

astăzi, 15:43
167

Ştefan Tapalagă s-a născut pe 4 aprilie 1933, la Dorohoi, oraș unde a urmat școala primară și liceul. În 1961 a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică &qu...