Cântecul emoţionant prin care un tânăr bolnav de cancer se desparte de familie şi prieteni - VIDEO

Cântecul emoţionant prin care un tânăr bolnav de cancer se desparte de familie şi prieteni - VIDEO
Un adolescent care suferă de o formă incurabilă de cancer a înregistrat o melodie pentru a-şi lua la revedere de la familie şi prieteni după ce a aflat că mai are doar între trei luni şi un an de trăit.
 
Zach Sobiech, în vârstă de 17 ani, din Lakeland, Minnesota, a scris cântecul intitulat "Nori/ Clouds" şi a postat pe YouTube un videoclip cu fragmente din înregistrarea în studio, materialul adunând peste 412.000 de vizualizări în ultimele zece zile.
 
Când avea 14 ani, tânărul american a fost diagnosticat cu osteosarcom, un tip de cancer osos care se dezvoltă la copii şi care afectează, în fiecare an, aproximativ 400 de oameni cu vârsta sub 20 de ani, scrie Daily Mail.
 
Zach a primit diagnosticul după ce a mers la doctor din cauza unei dureri persistente la şold, iar medicii au descoperit ulterior că avea o tumoare de mari dimensiuni. De atunci, băiatul a suferit zeci de operaţii, inclusiv o înlocuire de şold, precum şi luni de chimioterapie.
 
În refrenul melodiei, Zach spune: "Şi vom ajunge sus, sus, sus, dar eu voi zbura puţin mai sus. Vom ajunge sus în nori, pentru că priveliştea e mai frumoasă. Aici, sus, draga mea. Nu mai e mult, nu mai e mult."
 
Familia tânărului a înfiinţat un fond în numele lui, Fondul Zach Sobiech Osteosarcoma, pentru a ajuta la strângerea de bani pentru această boală rară. Cei care donează cel puţin 20 de dolari primesc albumul lu Zach, pe care se află şi cântecul "Clouds".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
39

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
121

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
360

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...