Candidații liberali din 29 de localități din județ, pentru alegerile locale, desemnați în urma unui sondaj

Candidații liberali din 29 de localități din județ, pentru alegerile locale, desemnați în urma unui sondaj
Candidații liberali la alegerile locale din 2016 din mai multe comune și orașe din județul Botoșani vor fi stabiliți în urma unui sondaj.

Co-președintele PNL, Cătălin Flutur, a precizat că astfel de sondaje vor fi făcute în localitățile unde sunt mai multe persoane care și-au manifestat intenția de a candida pentru funcția de primar, sau acolo unde nu există la ora actuală niciun candidat.

În total, la nivelul județului sunt 29 de localități unde PNL va face astfel de sondaje, pentru a vedea care candidați sunt cel mai bine plasați. Sondajul va fi făcut până la jumătatea lunii ianuarie.

“Vorbim de localitățile unde nu avem primari în funcție sau unde nu avem un candidat singur. Avem localități unde s-au înscris, două, trei, sau chiar patru persoane", a afirmat Cătălin Flutur. 

În restul unităților administrativ-teritoriale din județ, au fost deja desemnați liberalii care intră în cursa electorală din 2016.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
26

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
29

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
98

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...