Cand se vede, si viceprimarului ii place! Daca vede el!

Cand se vede, si viceprimarului ii place! Daca vede el!
Reprezentantii municipalitatii botosanene apreciaza o imbunatatire a calitatii actului managerial la Urban Serv, de cand a fost schimbat din functie vechiul director Liviu Toma.
 
"Am facut duminica seara o vizita pe teren, in jurul orei 21.30. Utilajele erau pe strazi si imprastiau material antiderapant, si luni dimineata am vazut la trecerile de pietoni angajatii de la Urban Serv cum degajau zapada. Am observat o mobilizare mai buna fata de alte perioade", spune viceprimarul Cosmin Andrei.  
 
Amintim ca Liviu Toma a demisionat din fruntea Urban Serv in cursul lunii ianuarie, după ce i s-a reproşat că nu a gestionat aşa cum trebuie activitatea de deszăpezire. El a fost nevoit să renunţe la funcţie la scurt timp după ce a promovat concursul, fiind de altfel singurul candidat.

 Consiliul de Administraţie a decis ca interimatul să fie asigurat de Simion Drelciuc, până la organizarea concursului. Liviu Toma va rămâne în cadrul instituţiei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
130

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
253

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
172

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...