Când se va inaugura clădirea emblemă a Botoșaniului, anunțul primarului Cosmin Andrei în prezența premierului Ciolacu! (Foto, Video)

Cu ocazia venirii sale la Botoșani, premierul Marcel Ciolacu a vizitat și Teatrul „Mihai Eminescu”.

Inițial, vizita sa trebuia să înceapă cu acest obiectiv, însă lucrurile s-au modificat pe parcurs. Premierul Maarcel Ciolacu trebuia să ajungă la ora 15:45 pentru a vizita Teatrul „Mihai Eminescu”, însă pentru că a întârziat în jur de o oră a participat prima dată la întâlnirea cu mediul de afaceri botoșănean și ulterior a răspuns întrebărilor jurnaliștilor într-o conferință de presă.

La final a vizitat și clădirea Teatrului „Mihai Eminescu”. Cu această ocazie, Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, a ținut să facă și un anunț cu privire la inaugurarea clădirii emblemă.

Cosmin Andrei a declarat că Teatrul va fi inaugurat pe 21 decembrie și l-a invitat pe premier să participe.

Pe 21 decembrie s-ar putea să fiu ocupat cu depunerea jurământului, dar pe 22 sunt”, a răspuns premierul Marcel Ciolacu la propunerea primarului Cosmin Andrei.

Cât despre clădirea Teatrului, Marcel Ciolacu s-a arătat impresionat și mulțumit de lucrările derulate.





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Valeriu Iftime și consilierii județeni au depus jurământul. Iftime: „Jur să pun interesul public în fața intereselor personale” / Federovici: „Am depășit județe ca Bihorul lui Bolojan” (Foto, Video)

astăzi, 13:00

Luni dimineață, în sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de învestire a noului președinte al Consiliului Județean Botoșani și depunerea jurământul...

Cine sunt cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Botoșani! Valeriu Iftime: „Nu mă voi opune” (Video)

astăzi, 11:38

Valeriu Iftime, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, a anunțat cine vor fi vicepreședinții cu care va colabora în acest mandat. Din partea Partidulu...

Ucrainenii iau cu asalt județul Botoșani după război, cel mai mare vârf înregistrat în 2024!

Friday, 25 October 2024

Șeful Biroului pentru Imigrări din județul Botoșani a anunțat că peste 500 de cetățeni străini au solicitat de la începutul acestui an și până în prezent să li se elibere...