Când se stabileşte numărul de gradaţii de merit ce vor fi acordate la Botoşani! FOTO

Când se stabileşte numărul de gradaţii de merit ce vor fi acordate la Botoşani! FOTO
La începutul lunii februarie debutează prima etapă din calendarul de desfăşurare a concursului  pentru acordarea gradaţiilor de merit, sesiunea 2016.

Astfel, în perioada 8-19 februarie se va face detalierea punctajelor aferente criteriilor de către comisia paritară de la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi stabilirea ponderii gradaţiilor de merit pe categorii de personal şi pe discipline de învăţământ.

În perioada 1-18 martie, candidaţii trebuie să întocmească şi să depună dosarele şi să obţină avizele de la nivelul unităţii de învăţământ. În perioada 21-30 martie vor fi depuse dosarele care conţin documente justificative privind activitatea cadrelor didactice care solicită gradaţie.

Aprobarea listei cuprinzând punctajele va avea loc în perioada 16-17 mai, iar lista se va afişa în data de 18 mai.

“În momentul actual avem în jur de 899 de gradaţii de merit în plată pentru cadrele didactice, iar în perioada 8-19 februarie se va stabili, conform procedurii din metodologie, numărul de gradaţii de merit care va fi acordat începând cu 1 septembrie anul viitor", a precizat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ Botoşani.


 

 

Spune-ne opinia ta