Când intră în reparații drumul pentru care au protestat sute de persoane!

Când intră în reparații drumul pentru care au protestat sute de persoane!
"Drumul groazei", așa cum au numit localnicii DJ 293 Dorohoi-George Enescu-Havârna-Darabani, pentru care au ieșit sâmbătă să protesteze, va intra în reparații în cursul acestei luni. Cel puțin asta susține președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Chiar dacă și până acum s-a mai intervenit pe acest drum, oamenii sunt nemulțumiți și spun că simplele burdușiri sunt praf în ochi, acolo fiind necesare asfaltări.

“Se lucrează la Răuseni, la Crucea Milencii, sperăm să intrăm în timp util și pe zona Havârna-Dumeni, și dacă ne ajung banii să intrăm pe drumul Roma-Nicșeni. Toate drumurile sunt proaste. În luna august intervenim cu plombări și covoare asfaltice unde este cazul pe drumul de la Havârna. Consiliul Județean a alocat încă 1,1 milioane de lei pentru lucrări la drumuri", a precizat Costică Macaleți.

Șoferii care sunt nevoiți să circule DJ293 spun că mereu li se strică mașinile și în plus în cazul unei situații de urgență echipajele ajung cu mare întârziere la locul solicitării din cauza craterelor din asfalt. Dacă drumul nu va fi asfaltat, oamenii amenință că vor organiza un marș de protest până la Palatul Administrativ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
124

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...