Când începe evaluarea directorilor de şcoli!

Când începe evaluarea directorilor de şcoli!
Directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani vor intra în focul evaluării, activitate la finalul căreia vor primi calificative.

Până pe 27 iunie, aceştia trebuie să depună la Inspectoratul Şcolar Judeţean fişele de autoevaluare şi rapoartele de activitate, iar directorii adjuncţi au trebuit să depună aceste documente la secretariatul unităţilor de învăţământ.

În perioada 28-30 iunie, trebuie depuse la registratura IŞJ Botoşani dosarele de evaluare ale directorilor adjuncţi ai unităţilor de învăţământ preuniversitar din judeţ de către directorii unităţilor de învăţământ preuniversitar.

Inspecţiile de evaluare a directorilor şi directorilor adjuncţi vor avea loc în perioada 1-22 iulie, stabilirea calificativelor finale în Consiliul de administraţie al IŞJ Botoşani urmând a avea loc în perioada 28 – 29 iulie 2016.

În urma evaluării, în funcţie de calificativele primite, directorii vor afla dacă mai rămân sau nu la cârma unităţilor de învăţământ. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
20

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
147

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
22

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...