Campionatul national de motociclism viteza pe circuit: "Speram sa aducem acasa doua cupe", spune pilotul botosanean Alin Pintilie!

Campionatul national de motociclism viteza pe circuit: "Speram sa aducem acasa doua cupe", spune pilotul botosanean Alin Pintilie!
In perioada 19-21 octombrie, sportivii de la ACS Motorsport Botosani vor participa la ultima etapa din Campionatul national de motociclism viteza pe circuit - Dunlop RoSbk.

La startul acestui eveniment de la Serres, Grecia, vor participa 6 piloti ai clubului sportiv local, si anume Sorin Ursu si Alin Pintilie la clasa 600cm cubi, Eduard Mihalcu, Ciubotaru Alin, Marius Arositei si Catalin Burlacu la clasa 1000 cm cubi.

"Dupa etapa din vara de la Hungaroring, unde am obtinut locul 1 prin Sorin Ursu, la clasa 600 Gp, si locul 34 in cursa Campionatului european de anduranta, unde au luat startul 61 de echipe, speram sa reusim la aceasta ultima etapa din 2012 sa aducem acasa doua cupe, implicit doua locuri 1 la cursele rezervate pilotilor 600Gp Racer si 1000Gp racer prin acelasi Sorin Ursu respectiv Eduard Mihalcu. Pregatirile pentru acest ultim concurs din an sunt pe ultima suta de metri, mai trebuie sa punem la punct cateva detalii legate de motocicletele cu care concuram. Suntem pregatiti fizic foarte bine si suntem increzatori ca vom putea sa ne indeplinim obiectivele propuse", a declarat, pentru Stiri Botosani, Alin Pintilie.  





 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
293

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
124

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
130

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...