Campanu: Turcanu va candida pentru conducerea PNL doar daca va mai fi la anul in partid!

Campanu: Turcanu va candida pentru conducerea PNL doar daca va mai fi la anul in partid!

 Liviu Campanu, presedinte PNL Botosani  

Tensiunile din PNL, dintre liderul formatiunii, Liviu Campanu, si Florin Turcanu, nu sunt nici pe departe inlaturate, chiar daca inainte de campania electorala intre cei doi a avut loc marea impacare, mediata chiar de Calin Popescu Tariceanu!

Se pare ca, in cursul anului viitor, Florin Turcanu isi va depune candidatura pentru functia de presedinte al Organizatiei Judetene a PNL Botosani.

Turcanu a a spus doar ca alegerile din PNL vor fi in martie 2009, precizand ca posibil sa candideze, evitand sa ofere alte informatii.

Cat priveste o eventuala confruntare dintre Florin Turcanu si Liviu Campanu pentru pesedintia PNL Botosani, acesta din urma a spus ca este posibil doar daca Turcanu va mai fi in PNL, lasand de inteles ca Turcanu este mai apropiat de PD-L.

In politica, lucrurile se fac cu pasi mici. Florin Turcanu poate sa isi doreasca sa ajunga si pe luna. Trebuie sa demonstreza ca are putinta si stiinta de a convinge pentru a fi presedinte al PNL. Alegerile trebuie sa fie in 2009, dar nu se specifica luna. Florin Turcanu poate sa candideze doar daca va mai fi in PNL la anul, a spus Liviu Campanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
42

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
25

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
54

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...