CAMPANU: "Domnul Buhaianu ar trebui nu sa fie prietenul meu, ci sclavul meu!"

CAMPANU: "Domnul Buhaianu ar trebui nu sa fie prietenul meu, ci sclavul meu!"

LIVIU CAMPANU

"Marti seara domnul ministru al Educatiei mi-a pus in brate postul de inspector general scolar, numai sa nu votez motiunea", spune Campanu!

Liber sa critice PDL! Asta reiese din cele declarate de senatorul Liviu Campanu in urma cu scurt timp, fostul parlamentar progresist precizand ca UNPR i-a "recomandat" sa nu faca declaratii impotriva partidelor aflate la guvernare! 

"Eu chiar am crezut ca UNPR ar putea fi un proiect nou pentru Romania. Faptul ca nu mai sunt membru UNPR imi permite sa ies dintr-o zona silentio stampa cu privire la activitatea politica a PDL. Mi se recomanda sa nu facem declaratii care ar putea aduce atingere actualei coalitii de guvernare, implicit si PDL-ului", a spus Campanu.

Vrea Consiliul Judetean!

Deocamdata, Campanu spune ca ramane independent, calitate din care va candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean Botosani, neexcluzand insa un posibil sprijin din partea anumitor formatiuni politice.

"Liviu Campanu va ramane parlamentar independent pana la sfarsitul mandatului, desi am fost curtat de PDL. Voi candida pentru presedintia CJ independent sau sustinut de anumite formatiuni politice, adica o formatiune de partide politice care mi-ar putea sustine candidatura. Nu este momentul sa fac public care este aceasta coalitie", a declarat senatorul botosanean.

"Asta nu insemna decat ca domnul Buhaianu trebuia sa o ia acasa pe Ada Macovei"

Vizavi de conflictul legat de declaratiile lui Victor Ponta, in urma carora deputatul Buhaianu a dat de inteles ca informatiile au ajuns direct de la Liviu Campanu, parlamentarul a fost foarte dur.

VEZI AICI DECLARATIILE LUI BUHAIANU: Informatiile ajunse la Victor Ponta, referitor la Botosani, sunt exclusiv de la Liviu Campanu

"Domnul Buhaianu ar trebui nu sa fie prietenul meu, ci sclavul meu! Pentru ca marti seara domnul ministru al Educatiei mi-a pus in brate postul de inspector general scolar, numai sa nu votez motiunea. Asta nu insemna decat ca domnul Buhaianu trebuia sa o ia acasa pe Ada Macovei, ca sefa nu mai avea unde sa o puna. Oferta pe care nu am acceptat-o", a precizat Liviu Campanu. 


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
31

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
156

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...