Campanu isi indeamna directorii sa reziste pe posturi sau sa ceara alte functii!

Campanu isi indeamna directorii sa reziste pe posturi sau sa ceara alte functii!

 Liviu Campanu, presedinte PNL Botosani  

Liberalii, indemnati sa ramana pe pozitii, adica in scaunele din conducerile institutiilor!

Liderul PNL Botosani, Liviu Campanu, si-a atacat colegii care, in ultimele zile, au pornit in pelerinaj la Prefectura, pentru a "saruta ghiulul prefectului Cristian Roman".

Totodata, Liviu Campanu i-a atentionat pe directorii liberali care au mai ramas pe posturi ca exista o Ordonanata de Urgenta a Guvernului, numarul 1 din 2009, care prevede ca directorii pot solicita, pana la 30 martie 2009, trecerea pe o functie de executie in cadrul aceleiasi institutii, functie care, daca nu exista, poate fi infiintata.

Campanu a fost sustinut de colegul sau, Liviu Andronic, acesta sfatuindu-i, la randul sau, pe liberali sa nu faca nici un pas inapoi, intrucat, prin demisii, ei vor fi aruncati in afara sistemului.

Precizam ca actul normativ amintit de Liviu Campanu prevede, la Articolul 4, cele semnalate de liderul PNL Botosani, insa referirea se face doar la persoane care ocupa functii de conducere in institutiile si autoritatile publice care sunt supuse restructurarii. 

Ordonanta de urgenta nr. 1 din 29/01/2009 (Ordonanta de urgenta 1/2009)

Art. 4.

(1) Persoanele care ocupa functii de conducere in institutiile si autoritatile publice care sunt supuse restructurarii vor fi trecute pe un post vacant in cadrul structurii organizatorice aprobate potrivit legii.

(2) In cazul in care postul vacant este inferior postului aferent functiei de executie a persoanei care a ocupat functia de conducere, postul vacant va fi transformat la acel nivel.

(3) In situatia in care in cadrul structurii organizatorice, aprobata potrivit legii, nu exista un post vacant, se transforma postul propriu al persoanei care a ocupat functia de conducere la nivelul functiei de executie avute de aceasta. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

astăzi, 20:15
40

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:33
60

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

astăzi, 19:14
65

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...