Campanu, din nou sef la UNPR, alaturi de Manuela Zarug si Ioan Domonco!

Campanu, din nou sef la UNPR, alaturi de Manuela Zarug si Ioan Domonco!
Senatorul UNPR Liviu Campanu a anuntat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca este noul presedinte al Organizatiei Judetene a UNPR de la Botosani, Campanu fiind numit cu titlu interimar in aceasta functie de catre Biroul Politic Central al partidului, pe data de 19 septembrie, el ocupand si functia de vicepresedinte la nivel national.

Liviu Campanu ii ia astfel locul dorohoianului Ioan Domonco, cel care a condus organizatia din decembrie 2010, cand a fost ales in Conferinta Judeteana.

"Aceasta numire nu a fost facuta din considerentul ca Organizatia nu merge bine. Organizatia si activitatea de la Botosani a fost coordonata eficient de catre domnul Domonco. Aceasta numire nu s-a vrut altceva decat o asumare de responsabilitate din partea mea in perspectiva candidaturii la presedintia Consiliului Judetean din partea UNPR-ului", a declarat noul presedinte al UNPR Botosani, Liviu Campanu.

Senatorul a anuntat ca va conduce organizatia de la Botosani ajutat de doi prim-vicepresedinti, Manuela Zarug si Ioan Domonco.

Liviu Campanu a revenit in UNPR anul trecut, dupa ce initial si-a dat demisia din partid si s-a afiliat grupului liberal din Senat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
177

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
178

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
258

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...