Campanu anunta ca il da in judecata pe Flutur!

Campanu anunta ca il da in judecata pe Flutur!

 Liviu Campanu, senator PNL de Botosani  

Declaratiile extrem de dure lansate ieri de liderul PD-L Botosani, Catalin Flutur, la adresa liberalilor au atras astazi reactii la fel de dure, insa nu din partea sefului PNL Botosani, Florin Turcanu!

Atacul vine de la fostul lider PNL, Liviu Campanu.

Chiar daca ieri Catalin Flutur isi incepea discursul politic cu un avertisment public adresat lui Florin Turcanu cu privire la declaratiile facute de liberal la adresa PDL, facand referire si la faptul ca Turcanu ar fi recurs la intimidari asupra agentilor economici, pe care i-ar fi constrans sa dea bani la partid, Florin Turcanu s-a multumit ieri sa spuna doar ca Flutur face declaratii politice, in campania electorala.

Extrem de dur reactioneaza, insa, Liviu Campanu, dupa ce Catalin Flutur a lansat, ieri, o serie de acuzatii si la adresa sa!

"Se pare ca pentru unii oameni politici este mai usor sa vorbeasca decat sa-si respecte promisiunile electorale. Este si cazul unui pretins lider politic botosanean care s-a trezit ieri vorbind despre "spagi" si oameni care ar fi primit aceste "spagi". Pentru ca a facut referire la persoana mea, ii cer "distinsului domn" sa prezinte si probe, dar si sa explice cum un om care nu este ordonator de credite si nu organizeaza licitatii le poate influenta", a mentionat Liviu Campanu, intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Mai mult, Campanu isi exprima si intentia de a-l da in judecata pe liderul PD-L Botosani.

"Imi rezerv dreptul de a-l chema in instanta pe respectivul domn, pentru afirmatiile calomnioase facute. Cred, mai degraba, ca declaratiile de ieri s-au vrut doar un anunt pentru oamenii de afaceri, care trebuiau sa afle cu cine sa-si rezolve problemele participarii la licitatii. Fiind reprezentantul unui partid aflat momentan la guvernare, "distinsul domn" ar trebui sa fie preocupat de aducerea de fonduri pentru investitii in judetul Botosani si in acelasi timp sa urmareasca legalitatea distribuirii si folosirii acestor fonduri", spune senatorul botosanean.
 

Reamintim ca, in cursul zilei de miercuri, liderul PD-L, Catalin Flutur, a acuzat PNL de faptul ca ar fi luat spaga de la agentii economici. 

"Stiu foarte bine cum au actionat liberalii in ultimii doi ani. Multi agenti economici au falimentat dupa ce au dat spaga de partid la domnul Turcanu si la domnul Campanu", declara ieri Catalin Flutur.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
12

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
58

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
30

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...