Campanie electorala stropita cu... bautura!

Campanie electorala stropita cu... bautura!
De când a început campania electorală, mai mulţi tineri din judeţul Botoşani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe într-o avansată stare de ebrietate, unii dintre aceştia chiar în stare critică.
 
Tinerii le-au spus cadrelor medicale că au făcut campanie pentru anumiţi candidaţi, iar pentru munca prestată au fost cinstiţi cu băutură.

Ultimul caz de acest fel a fost sâmbătă, când a ajuns la spital un băiat în vârstă de 16 ani, care se afla într-o avansată stare de ebrietate.

"S-a înmulţit numărul tinerilor, dar şi al adulţilor, care ajung în stare avansată de ebrietate, cu manifestări diferite, de la starea euforică până la cea agresivă, urmare a consumului de băuturi oferit de unii dintre candidaţii pentru funcţiile locale sau judeţene. Trist este că victime cad tinerii, puşi să facă diverse munci, nu tocmai cinstite, pentru câţiva stropi de băutură, şi ajung în situaţii critice la spital. Este trist că s-a ajuns la o asemenea situaţie. Cred că asemenea practici ar trebui interzise prin lege", a declarat un medic din cadrul UPU.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
605

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
81

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
83

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...