Campanie derulată îm județ de Poliție și ATOP, pentru prevenirea infracțiunilor de loviri

Campanie derulată îm județ de Poliție și ATOP, pentru prevenirea infracțiunilor de loviri
În acest an, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Botoşani – Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, desfăşoară Programul local de prevenire a infracţiunilor de loviri - “Un plus de siguranţă".

În contextul arătat, vineri, 31 iulie a.c., poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei din cadrul Secţiei Rurale 3 Hlipiceni s-au întâlnit cu copiii aflaţi în Complexul “Sf. Nicolae" Truşeşti.

Aceştia au primit sfaturi cu privire la măsurile pe care trebuie să le adopte atunci când siguranţa le este pusă în primejdie.

Printre temele dezbătute s-au regăsit şi  riscul consumului de alcool sau substanţe interzise, la vârste fragede, apartenenţa faţă de un anumit grup de prieteni, presiunea anturajului, riscul plecărilor neanunţate din unitatea de învăţământ sau din centrul de protecţie.

În aceeaşi zi, poliţiştii au desfăşurat şi o activitate de informare a cetăţenilor care au vizitat târgul agro-industrial săptămânal, din localitatea Truşeşti.

Discuţiile au vizat posibile situaţii în care o persoană ar putea fi implicată în stări conflictuale, inclusiv intrafamiliale şi modul adecvat de reacţie.
  
      
Cu prilejul activităţilor desfăşurate, au fost distribuite materiale informative.

Comunicat de presă
         
           

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
146

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
131

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1058

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...