Campanie de toamna - Politia culege betivii din trafic!

Campanie de toamna - Politia culege betivii din trafic!
Tulburelul face tot mai multe victime! Si pentru ca toamna se numara betivii... la volan, politistii botosaneni au inceput culesul in trafic.

Luni dimineaţă, în jurul orei 05:20, o patrulă auto din cadrul Poliţiei municipiului Dorohoi, aflată în serviciul de patrulare pe Bulevardul Victoriei din localitate, a oprit în trafic pentru control un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare, condus de A. Mugurel, de 35 de ani, din municipiul Dorohoi.

Conducătorul auto se afla în evidentă stare de ebrietate. În urma testării cu aparatul alcoltest i s-a stabilit o concentraţie de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru stabilirea alcoolemiei, conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probele biologice de sânge.

În urma controlului documentelor vehiculului s-a constatat că numerele provizorii de înmatriculare montate pe acesta erau expirate din data de 06.10.2009. Conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere, iar numerele de înmatriculare montate pe vehicul au fost ridicate.

Totodată i s-a întocmit şi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice şi având o alcoolemie peste limita legală.

Tot luni, dar aproape de miezul noptii, un alt sofer a ajuns in atentia politistilor din cauza starii de ebrietate in care se afla.

O patrulă a Poliţiei municipiului Botoşani, aflată în serviciul de patrulare pe strada Primăverii din municipiul Botoşani, a identificat, in jurul orei 23.30, un autoturism marca Opel Astra, condus de L. Mihai, de 39 de ani, din localitate, având o concentraţie de 0,73ml/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probele biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-i întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
70

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
851

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
259

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...