Campanie de prevenire a faptelor antisociale, derulata de jandarmii botosaneni

Campanie de prevenire a faptelor antisociale, derulata de jandarmii botosaneni
În perioada 22 – 26 august, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor desfăşura două campanii de prevenire a faptelor antisociale.

Prima campanie preventivă, cu mesajul ,, Fotbalul înseamnă spectacol – Alege să fii fairplay!," se va desfăşura în vederea prevenirii violenţei în sport, pe tot parcursul campionatului de fotbal.

Cu ocazia meciurilor, jandarmii vor distribui spectatorilor pliante informative cuprinzând reglementările legale prevăzute în legea nr.4/2008, pentru combaterea violenţei în sport. Prima activitate de acest fel va avea loc cu ocazia meciului amical din data de 22 august între echipele F.C.Botoşani – Rapid CFR Suceava.

Cea de-a doua campanie, intitulată ,, Distracţie în siguranţă!", vizează infracţionalitatea stradală, fiind desfăşurată pe toată perioada manifestărilor prilejuite de organizarea Summer Fest Botoşani 2012.

Participanţilor la festival li se vor distribui pliante informative cuprinzând mesajul campaniei şi câteva recomandări pentru autoprotecţia participanţilor , iar cei interesaţi vor putea primi lămuriri suplimentare de la jandarmii care asigură măsurile de ordine.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
446

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
617

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
722

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...