Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

„Protejează-te pe tine și pe colegii tăi!" a fost mesajul pe care jandarmii botoșăneni l-au transmis astăzi elevilor care peste două zile vor începe noul an școlar.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discuții cu elevii din  clasele primare și gimnaziale cu care jandarmii s-au întâlnit în parcurile din municipiul Botoșani, municipiul Dorohoi și orașul Darabani.

Elevii au primit și pliante preventive cu informații referitoare la regulile de autoprotecție pe care este necesar să le respecte pentru a fi în siguranță atât ei, cât și colegii lor, pe traseele de deplasare sau în cadrul școlii.

Jandarmii vor fi prezenți luni dimineață la mai multe școli din județ cu prilejul deschiderii noului an școlar, unde vor prezenta mesajul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, iar echipajele de jandarmerie vor acționa în zona instituțiilor de învățământ preuniversitar din competenţă, pentru ca elevii, părinții și personalul didactic să fie în siguranță, iar actul educațional să debuteze într-un climat civilizat, adecvat importanței acestui moment festiv.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...