Campanie cu nabadai! Marius Marinescu (PC) ii arunca un pahar cu apa in fata Ancai Constantinescu (PD-L)! - Video

Campanie cu nabadai! Marius Marinescu (PC) ii arunca un pahar cu apa in fata Ancai Constantinescu (PD-L)! - Video

 Marius Marinescu  

Ne-am obisnuit cu totii ca, in Romania, politicienii sa coboare adanc in mocirla in timpul campaniei electorale, insa ce s-a petrecut in emisiunea de la B1TV (6! Vin Alegerile!) este de-a dreptul socant.

Disputa de idei dintre senatorul Marius Marinescu (PC) si fosta sa colega de partid, pedelista Anca Constantinescu s-a transformat rapid intr-un lung sir de injurii care a culminat cu aruncarea in fata Ancai Constantinescu a unui pahar de apa.

Disputa a degenerat atunci cand cei doi oameni politici au inceput sa-si arunce in fata poreclele: "Bideu" in cazul lui Marinescu si "Anca Ciocu Mic Acum Noi Suntem la Putere" in cazul Ancai Constantinescu.

Marinescu a fost extrem de iritat si i-a adresat mai multe cuvinte urate colegei sale de Parlament numind-o in final "fata de bideu".

Cum furia acestuia crestea, profitand si de reactia inexistenta a moderatoarelor emisiunii, a luat un pahar cu apa de pe masa si i l-a aruncat in fata Ancai Constantinescu.

VEZI AICI SCANDALUL DINTRE CEI DOI CANDIDATI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
176

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
950

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
468

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...