Campania Săptămâna fructelor și legumelor donate, derulată și la Botoșani

Campania Săptămâna fructelor și legumelor donate, derulată și la Botoșani
În perioada 17-21 noiembrie 2014, se va organiza campania socială de sprijinire a copiilor aflați în dificultate Săptămâna legumelor și a fructelor donate.

Această campanie se va desfășura în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) și va implica voluntarii și coordonatorii din fiecare județ.

Scopul acestei campanii este acela de a sensibiliza elevii și profesorii din unitățile de învățământ cu privire la situația dificilă în care se află copiii afectați de lipsa de alimente.

Prin acest demers se intenționează consolidarea abilităților copiilor de a trăi împreună cu ceilalți într-o societate unită și solidară, în care contează valențele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea.

Campania Săptămâna legumelor și a fructelor donate implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari implicați în programul Strategie Națională de Acțiune Comunitară (SNAC) și donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
424

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
575

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
684

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...