Calificative pe baza de autoevaluare pentru oamenii PDL!

Calificative pe baza de autoevaluare pentru oamenii PDL!
PDL a început evaluarea secretarilor de stat, cei cu "nesatisfăcător" vor fi înlocuiţi! "La satisfăcător înseamnă că te mai poţi îndrepta", a spus Flutur.

Prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că procesul de evaluare a secretarilor de stat, şefilor de agenţii şi companii numiţi de PDL a început, aceştia urmând să fie notaţi cu calificativele "bine", "satisfăcător" şi "nesatisfăcător".

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că a început procesul de evaluare a secretarilor de stat, a şefilor de agenţii şi de companii numiţi de PDL, conform Mediafax.

El a arătat că aceştia îşi vor face o autoevaluare, urmând să răspundă unui set de întrebări după care comisia din PDL care se ocupă cu această evaluare va purta discuţii cu aceştia strict pe latura profesională.

Flutur a spus că interviurile cu cei ce vor fi evaluaţi vor fi făcute timp de o săptămână începând cu 18 iulie. La punctajul evaluării va contribui şi poziţia miniştrilor în subordinea cărora lucrează respectivele persoane.

Flutur a spus că aceştia vor fi notaţi cu calificativele "bine", "satisfăcător" şi "nesatisfăcător". Cei cu calificativul "nesatisfăcător" vor fi înlocuiţi în timp ce la cei cu calificativul "satisfăcător" se va lua ulterior o decizie. "La satisfăcător înseamnă că te mai poţi îndrepta", a spus Gheorghe Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
151

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
162

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
246

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...