Cainele care a atacat cele doua fetite era fara lesa si fara botnita!

Cainele care a atacat duminica dupa-amiaza doua fetite, de 3 si 7 ani, in cartierul ANL Bucovina, era plimbat de copilul in varsta de 12 ani al politistului Viorel Anton.

Animalul, un ciobanesc german, nu avea nici lesa, nici botnita.

"Am auzit tipetele fetitelor! Doua doamne tipau, iar un adult a incercat sa tina cainele. Am luat copilul de 7 ani si l-am bagat in magazinul din apropiere, apoi am luat un par si am lovit cainele. Am sunat la ambulanta de doua ori, apoi am anuntat familia fetitelor", a povestit un martor la incidentul petrecut in cartierul ANL, care a confirmat faptul ca este vorba despre un caine rasa ciobanesc german.

Potrivit celor precizate de barbatul care a salvat copilele, acestea erau foarte speriate si prezentau muscaturi pe picioare, cap, fese.

"Aveau buzele faramate, erau muscate pe fata, picioare, fese. Daca nu interveneam noi, fetitele ar fi fost omorate", a spus botosaneanul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liviu Ciobotariu, înainte de meciul cu Dinamo: ”O misiune dificilă pentru noi, trebuie să fim pregătiți mental pentru acest joc!”

astăzi, 08:16

Dinamo și FC Botoșani s-au duelat în ediția precedentă pentru evitarea retrogradării și, în cele din urmă, s-au salvat ambele. Acum, „câinii” sunt pe locul 3 &icir...

ANM, prognoză meteo de ultimă oră! Nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen!

astăzi, 08:02

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo de ultimă oră pentru România. Conform experţilor, nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen ...

Botoșăneanul care și-a ucis soția în scara blocului și-a pus capăt zilelor în penitenciar!

astăzi, 07:45

Paznicii penitenciarului l-au găsit pe bărbat, în toiul nopții. Bărbatul de 54 de ani fusese închis pentru omor calificat, la sfârșitul lunii martie, când și-a ucis so...