Cafenele la parterul spitalelor din Botoşani

Cafenele la parterul spitalelor din Botoşani
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, îşi doreşte ca la parterul spitalelor administrate de CJ să fie amenajată câte o cafenea, unde pacienţii să se poată întâlni cu vizitatorii.

Astfel de spaţii ar urma să fie amenajate în jumătate de an, Spitalul Judeţean urmând să perceapă chirie societăţilor care vor dori să deschisă astfel de cafenele.

“Dorim să nu mai meargă vizitatorii prin toate saloanele, că nu este igienic. Vrem să avem o cafenea în fiecare spital, unde vizitatorii să se întâlnească cu bolnavii care pot să se deplaseze şi să îi anunţe de jos când au vizite. Stau la cafenea, beau un ceai, o apă, discută problemele pe care le au, vizitatorii le oferă ce au de oferit, după care bolnavul merge în salonul lui. Ne gândim la nişte spaţii care să poată asigura, după numărul de pacienţi, un loc unde să vină vizitatorii", a precizat preşedintele Consiliului Judeţean.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
3

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
132

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...